Din bedste bålhistorie

OBS OBS OBS!!!

 

KONKURRENCEN STARTER FØRST DEN 8. SEPTEMBER!

 

På denne side skal du oplyse dine kontaktoplysninger og skrive din historie ind. Du kan vælge og skrive din historie direkte ind i tekstboksen nedenfor eller du kan lave den i et tekstbehandlingsprogram først og kopiere historien ind i tekstboksen bagefter. Vi glæder os til at læse din historie.

 

Kriterier for historien

 

Bålhistorien skal opfylde nedenstående kriterier for at være med i konkurrencen:

 

  • Du skal være 12 år eller derover
  • Din bålhistorie må indeholde max 7.000 tegn med mellemrum og skal være skrevet på dansk
  • Målgruppen er familier med børn +7 år
  • Din bålhistorie skal på en eller anden måde inddrage naturen eller noget fra den. Handlingen er dog helt op til dig, og du vælger selv om historien skal være vildt sjov, vildt uhyggelig, vildt romantisk eller andet, som kan fænge tilhørere omkring et bål.
  • Bålhistorien skal være skrevet i et sprog, der egner sig til at blive læst op ved bålet
  • Du skal selv have skrevet historien, og den må derfor ikke indeholde materiale, som allerede er trykt eller andre har rettighederne til

 


Navn *

Email *

Postnr. *

By *

Historie overskrift *

Din historie *


Ja, jeg giver mit samtykke *

SAMTYKKE
Jeg bekræfter, at jeg er over 12 år og at jeg har læst, forstået og accepteret konkurrencebetingelserne. Er du under 18 år skal indsendelse af historien ske med samtykke fra en af dine forældre.

Jeg bekræfter, at jeg besidder alle rettigheder til den bålhistorie, som jeg uploader og at jeg ved mit upload overdrager en række af disse rettigheder til Bibliotekernes Temasamarbejde (Biblioteker i Danmark, Danmarks Radio, Danmarks Biblioteksforening, eReolen, Friluftsrådet, Danske Naturhistoriske Museer og Naturstyrelsen). Du kan læse, hvilke rettigheder der er tale om i konkurrencebetingelserne oven for.

Jeg samtykker til, at Bibliotekernes Temasamarbejde indsamler og offentliggør oplysninger om mit navn og min bålhistorie på kampagnesitet, i forbindelse med arrangementer, i tv-programmer, på eReolen, på partnernes hjemmesider og sociale medier, og jeg accepterer privatlivspolitikken.