jalousi

 Jalousi

Der var engang 4 venner i 20´erne der tog på telttur, Line, Lukas, Julia, og Chris, de var bedste venner siden børnehaven. Julia og Chris havde været kærester, men Julia gjorde det forbi, fordi hun havde fundet en anden, men de var stadig venner…

 De havde sejlet i kajak, før de skulle op og slå lejr i skoven. Da de kom op og havde slået teltet op, spiste de mens det begyndte at blive mørkt, og gjorde bagefter klar til natteløb.

De delte sig op i 2 hold, Line og Lukas, og Chris og Julia. De løb hver sin vej rundt. Turen var på 2km ved siden af en stor sø, og vinderen var det hurtigste hold. Da de havde løbet halvvejs stoppede Chris pludselig og Julia sagde ”hvorfor stopper du?” Chris kiggede mærkeligt på Julia, Chris siger så ”JEG VIL HAVE HÆVN FOR DET DU GJORDE MOD MIG” Julia begyndte at blive bange og tænkte det var noget med at hun slog op med ham, og fandt en ny, Chris sparkede Julia lige i maven og hun begyndte at skrige og græde, hun faldt ned i søen. hun gispede efter luft. Hun prøvede at komme op af kanten i søen, da Chris trådte ned i kanten af søen, hvor han så druknede Julia til døden, Chris lod hende være bevidstløs i søen og løb videre hen til lejren.

 De andre var kommet tilbage, line spurgte Chris hvor Julia var og Chris kom så med en dækhistorie, at hun var taget hjem fordi hun ikke ville være der mere, Lukas og Line tror på hvad Chris siger og de lagde sig til at sove.

Næste dag pakkede de sammen og køre hjem, da line kom hjem gik hun hen til Julia men da hun ikke var hjemme gik hun hjem igen hun tænkte hun nok bare var hjemme hos hendes forældre.

Da line kom hjem tændte hun for fjernsynet hvor i nyhederne stod, Lig fundet i sø, Line fandt ud af det var ved den sø hvor de slog lejr, hun ringede hurtigt til Lukas, og Chris. Men Chris tog den ikke. Line og Lukas aftalte at køre derud og se hvem det er der var blevet dræbt, da de kom derud fik de lov til at se hvem det var, da line og Lukas så at det var Julia, græd de som aldrig før, men line undrede sig over Chris ikke tog telefonen.

 line, og Lukas, kom med på stationen til afhøring, da de var i skoven da det måske skete.

Politi mændene spurgte ”var der andre med på skov tur” line sagde ” ja! En der hedder Chris men har ikke snakket med ham siden vi kom hjem”

Der gik uger og man kunne ikke finde gerningsmanden, men da så fandt man fingeraftryk på Julias hånd, det sammenlignede med Chris hånd, så man fandt Chris i en træhytte 30km nord på, han kom til afhøring og blev kendt skyldig for drab, og fik livstid…

Tilbage til oversigten