Skovturen

For meget lang tid siden var der 6 veninder der skulle ud på en tre dags tur i skoven, de alle sammen var meget spændt for det var uden forældre.

 

Dagen før havde de alle sammen pakket til hele turen der ud og havde gjort sig klar, de aftalte at mødes ved den store parkeringsplads ude foran skoven kl 19.

 

Det blev dagen hvor de skulle mødes Emma og Nora begyndte at pakke det sidste tiden nærmede sig og det blev tid til at køre der ud, Emma og Nora blev kørt sammen der ud og de andre piger blev kørt hver for sig. Da de alle sammen var kommet til parkeringspladsen sagde de alle sammen farvel til deres forældre og aftalte at de skulle hentes igen om tre dage. De gik ind i skoven og fandt et sted hvor at de kunne slå lejr, de slog teltene op lige ved siden af en sø.

 

Da klokken blev mange skulle de til at lave bål de pakkede tingene ud til det og de opdagede at de havde glemt skumfiduserne så Emma og Nora gik ned i netto for den var ikke så langt væk så de kunne godt gå, På vej der ned var det meget mørkt gadelamperne var ikke tændt og der var kun skov rundt om dem de havde kun deres lommelygte til at lyse med, Emma kikkede tilbage og så en mand men sagde ikke noget til Nora da de kom ind i netto var der ikke mange mennesker, de gik rundt for at finde skumfiduser men de kunne ikke finde dem, Emma og Nora gik ud af netto men på vejen ud så Emma manden igen, han kikkede på dem Emma sagde det til Nora. Da de kom ud til pigerne og sagde at de så en klam mand der kikkede på dem, pigerne blev nervøse men glemte hurtigtig alt om det. De tændte op for bålet for at få noget varme. Efter lidt tid ved bålet blev de trætte og lagde sig ind i teltet for at sove.

 

Midt om natten vågnede nogle af pigerne fordi de kunne høre noget ude foran teltet pigerne lagde sig tæt sammen og turde ikke gøre noget de faldt i søvn lidt efter, om morgenen vågnede de og fortalte de andre piger om lydene de andre piger troede ikke på der var noget og sagde de bare skulle glemme det, nu ville pigerne på opdagelse så de gik en tur, ude på deres tur så Emma inde fra skoven af ham manden fra i går aftes stå og kikke på dem, hun sagde det hurtigt til de andre og da de kikkede igen var han der ikke. Emma blev bange og ville gerne tilbage til deres telte men de andre piger ville videre. Så Emma gik selv tilbage på vej tilbage hørte hun noget inde fra skoven af hun begyndte og løbe og pludselig snubler hun over en gren og slår hovedet, hun vågnede igen ved hun ikke hvor hun er men ser manden foran hende. Hun bliver bange og begynder at skrige Han slår hende i hovedet. Hun vågner igen inde i et lille træhus med tape om munden og reb bundet rundt om arme og ben.

 

De andre piger gik stadig rundt i skoven Nora spurgte om de ikke kunne gå tilbage til teltene det er kun hende og Asta der ville så de gik tilbage men så hørte de lyde fra skoven og ud fra skoven kom manden han fangede dem og kastede dem ind i hans bil og så faldt de om, de vågnede inde i et lille tre hus sammen med Emma de alle sammen skreg og var bange men de havde tape på så man kunne ikke høre dem. Laura, Sofie og Sara var på vej hjem fra gå turen da de kom hen til teltene og så at pigerne ikke var der de råbte efter dem og troede at de lavede sjov men der kom ikke nogle frem de ventede i lidt tid og så om de kom frem men det gjorde de ikke. Pigerne blev bange og vidste ikke hvad at de skulle gøre, de ringede til deres forældre og deres forældre kom med det samme ud til dem. De ringede hurtigt til politiet og politiet kom med det samme, politiet gik rundt i skoven og ledte efter pigerne, Laura, Sofie og Sara stod helt tæt ind til deres forældre de var meget bange for om der var sket dem noget.

 

Manden gik ud for at få fat i de andre piger idet han træd ud af døren så han politiet han skyndede sig ind igen og tog pigerne med og kørte langt væk hvor ingen fandt dem, politiet så træhytten og gik hen til den de åbnede døren men der var ingen hjemme de gik hen og sagde det til forældrene og pigerne og sagde at der var en træhytte hvor det lignede at der lige havde været nogle men de vidste det ikke, Laura, Sofie og Sara begyndte og græde de vidste og de ikke kunne gøre noget og at pigerne bare var væk, ingen vidste hvor de var og man fandt aldrig pigerne igen.

 

Manden sparkede pigerne i en sø længere væk i skoven de var stadig bundet fast, de kæmpede for at få vejret men det kunne de ikke, han blev fundet nogle uger efter i træhytten og kom i fængsel til livstid…

 

 

                                      

Tilbage til oversigten