Den grå dame

 

Der var en gang en lille pige som hed Kira og ja jeg sagde HED!  for hun er ikke i live længere. Det var en helt alminlig dag, det var i vært fald det hun troede.

 

Det startede med at lille Kira skulle i skole, hun gjorde det hun plejede at gøre på, hun tog tøj på spiste morgenmad og pakkede sin rygsæk. Da hun var kommet ud af døren og var kommet halv vejs til skole. i stedet for at gå den normale vej til skole ville hun hellere gå i gennem skoven.

 

Da hun var gået ind i skoven følte hun der var nogen der fulde efter hende, hun blev bange og begyndte at gå hurtigere og hurtigere men der var stadig nogen der fulde efter hende. Kira vidste ikke hvad hun skulle gøre, hun begyndte at løbe og i mens hun løb så hun en gammelt forladt hus hun løb hen til huset åbnede døren og skyndte sig der ind. Hun vidste ikke hvad hun gøre, hun begyndte at høre nogen små fod trin de blev højere og højere og Kira blev mere og mere bange. Til sidst var skyggen så tæt på at man kunne høre den trække vejret og da Kira vente sig om og så op så hun…...Den store og uhyggelige skygge som også blev kaldt den GRÅ DAME hun var stor og uhyggelig hun havde en lang laset grå kjole på og var meget gammel. Kira spurgte ”Hvad laver du her?” ”jeg er her for at tage dig med ” svarede den grå dame ”jeg vil ikke med” Kira begyndte at skrige NEEEJJJ jeg vil ik’ .

 

Der hjemme var hendes mor begyndt at blive en lille smule bekymret, for Kira var ikke kommet hjem endnu, hun burde været kommet hjem for flere timer siden. Moren begyndte at lede efter Kira, men hun kunne ikke finde hende. Moren ringede til politiet ”hej, min datter er ikke kommet hjem endnu der er gået flere timer hvad skal jeg gøre” ”bare tag det roligt vi kommer med det samme” svarede politiet.

 

Der var gik ikke lang tid før politiet var ved hendes hoved dør ”hvor så du hende sidst” spurgte politiet ”sidst jeg så hende var hun på vej til skole” sagde moren. ”Tag det roligt vi finder hende” politiet gik den samme vej som Kira gjorde men så da de var komme til skoven hørte de en eller anden skrige HJÆLP!!  Politiet begyndte at løbe hen imod lyden da de var komme der hen var det allerede for sent Den grå dame havde gjort det af med Kira. Den Grå dame så på politiet og sagde ”Nu når i er kommet skal de også for svinde for ALTID”

 

2 år senere………                                                       

Den lille pige er stadig væk sammen med de 2 politi mænd. I starten ledte de alle steder men da der var gået 1 måned eller 2 havde de bare givet op.

”Så pas på i hvilken skov du går i. Det kan være at du bliver den næste”

 

 

Tilbage til oversigten