Gun og Off

Hej, mit navn er Jan. Jeg vil fortælle jer hvad der skete da jeg var på camping med min familie. Så fortæller  jeg historien.

Det var den sidste dag før sommerferie og næsten alle fra min klasse skulle du og rejse. Men mig og min ven Bright skulle ikke. Eller det tror jeg fordi jeg spurgte ham i værtfald.

En uge efter ringede jeg til ham og spurgte om vi kunne være sammen. Han sagde nej fordi han skulle på camping med hans familie.

 

Så jeg spurgte min far om vi kunne komme på camping. Han sagde aja det vil være skønt at komme lidt ud. Jeg spurgte om Cooper kunne komme med. Han sagde det kan vi da godt og husk at mor og Holger skal også med. Jeg svarede ikke.

Det var dagen at vi skulle ud og campe. Skoven var så flot og grøn. Jeg tror faktisk ikke at jeg har set en skov der var så pæn før. 

Vi skulle sove i hytter. Fordi der var ikke flere telte. Der var kun en hytte tilbage. De gik ind i hytten. Det var virkelig klamt. Men vi gjorde ikke noget ved lugten. Det var nok en dårlig ide. Fordi hytten var hjemsøgt af to spøgelser som hed Off og Gun.

 

Næste dag så jeg Bright han gik med Win som er hans lillebror. Jeg sagde allo love til Bright. Allo love sagde Bright tilbage. Vi var sammen hele dagen. Til sidst tog vi tilbage til vores familie.

Om natten sad vi omkring bålet og fortalte bål historie. Det blev min fars tur. Han fortalte en uhyggelig historie. Den handlede om to drenge der var forelsket og de gik bort efter hånden.

(Bål historien)

 

Off og Gun var venner, men efter hånden fik Gun følelser for Off. Gun viste ikke hvad han skulle gøre. Skulle han sige det eller ikke. Han valte ikke og sige noget fordi han ikke vil ødelægge deres venskab. De havde også to andre venner der hed Mike og White. Det var bedste venner.

Gun kunne ikke holde det mere, han skulle sige det til en. Så han sagde det til White. White viste det godt, så sagde Gun at det var en hemmelighed.

 

Nogle dag efter spurgte Off om det kunne kom ud og drikke. Alle sagde ja. De kom alle sammen. Men Off var lidt mærkelig. Han begynde at være lidt som om at han kan lide Gun. Dag for dag var det ligesom han ikke var ham selv.

Så spurgte Off om de kunne komme ud og drikke ingen. Alle kom, så skulle Off og Mike på wc. Gun gik efter dem. Off sagde tror d at Gun kan lide mig, han ligner ikke en der kan lide mig. Der efter gik Gun hjem, han talte ikke med nogen.

 

Gun tog et anden uddannelse, det var jungleforsker. Efter hånden fik Off følelser for Gun. Men han viste ikke hvad han skulle gøre. Så han tog også den uddannelse.

En dag tog de ud for at finde dyr, de fandt fugle, bjørne, kaniner og ulve. Naturen var så flot, smuk og grøn. En nat tog Off, Gun med på en tur. Så sagde Off ”Gun jeg kan lide dig”. Gun fik et shok og græd, så bliv de kærester

Så skulle de i seng. De sove ik så godt, de kunne også høre at deres ting falde. De fald ikke i søvn hele natten.

 Om morgen skulle de bare ud fra hytten. Den var virkelig uhyggeligt der inde, de tog hjem. Ingen sagde tog efter.

 

Slut=).

 

 

Tilbage til oversigten