Stranden

Der var engang en pige der hed Lily, hun var 13 år. Hun havde en bedste ven der hed Elias, han var 14 år. En dag da Elias skulle hjem til Lily ville de gerne på stranden så de spurgte Lilys forældre om de gerne måtte gå på stranden de sagde ja det gør i bare Så gik de ned på stranden, gik de i vandet og spillede noget bold.

 

Efter noget tid så de en stor skygge de talte lidt om hvad den store skygge kunne havde været men så tænkte de ikke mere over det. Efter de havde været nede på stranden i lang tid tog de hjem igen og spiste aftensmad.

 

Bagefter spillede de nogle spil og så gik de i seng. de vågnede af at Lilys mor kom ind og vækkede dem og så skulle de spise mens de sad og spiste talte de om hvordan de havde sovet og hvad de havde drømt om.

 

Da de var færdig med at spise gik de ind på værelset og så en film men så lige pludseligt kom Lilys mor ind og sagde der er middagsmad. Efter middagsmaden gik de ned på stranden igen og badede når de kom hjem igen tog de en snack.

 

Senere gik de ned på stranden igen de så den store skygge, igen men ligesom sidst tænke de ikke så meget over. Det men lige pludseligt kunne Lily mærke noget der gjorde virkeligt ondt, det der skete var at hun blev bidt af en stor haj.

 

Elias fik Lily op på stranden og så ringede han efter Lilys forældre men inden de kom ned på stranden havde Elias allerede ringet efter en ambulance, de kom meget hurtigt de tog Lily og hendes mor med på hospitalet,

mens Elias og Lilys far kørte til hospitalet da de kom til hospitalet var de allerede i gang med operationen.

 

Da hun kom til opvågnings stuen fortalte Lilys mor en historie indtil at Lily vågnede op den handele om en person der havde været ude og gå i en skov det var den pæneste skov personen nogensinde havet set den var grøn men den var også orange og gul og mens hun gik i den der skov tænkte hun på alle mulige gode ting der havet sket i hende, liv og lige til at hun afsluttede historien vågnede Lily op og de levede lykkeligt til deres dage ende.

 

 

Tilbage til oversigten