Hulen

Det var formiddag og Sofie var hjemme hos Mira. De skulle ude og gå en tur i skoven. Pigerne var på vej over til en hule de havde bygget midt inde i skoven. Da de havde fundet hulen, gik de rundt og fandt nogle flere ting til at bygge på hulen. Da de havde bygget hulen, satte de sig der ind og snakkede.

 

De havde siddet der inde i stykke tid, og det var begyndt at blive mørkt, koldt og tid til de skulle have aftensmad. De samlede deres ting og gik ud af hulen. De var på vej tilbage til Miras hus. Da de havde gået i et stykke tid, kunne de høre nogle stemmer ikke så langt der fra. Det lød som nogle stemmer de kendte, men alligevel turde de ikke at gå derhen. Da de var gået lidt videre, for de vild i skoven og kom tættere og tættere på stemmerne og de kunne se nogle personer henne ved bålpladsen. ”Hej” sagde Magnus fra deres klasse ”Hej Magnus” sagde Mira. Pigerne gik over til dem, der var der fra deres klasse og var sammen med dem. Pigerne fik lov til at være sammen med dem. De havde et telt med, og de havde lavet et bål så de kunne lave aftensmad. Da de havde lavet aftensmad og sad og spiste det omkring bålet var det blevet helt mørkt og de begyndte at fortælle gyser historier.

 

Da de var færdige med at spise satte Mira, Sofie og Magnus et telt op, imens de andre ryddede op. Det var svært at sætte teltet op fordi det var begyndt at blæse, så da de andre var færdige med at rydde op begyndte de at hjælpe med teltet og de fik sat det op. De begyndte at puste deres luftmadrasser op, men Mira og Sofie havde hverken en luftmadras eller en sovepose med så de blev nødt til at ligge nogle tæpper på underlaget inde i teltet og så sove på tæpperne med deres normale tøj på og med jakker på, så de ikke frøs så meget. Når de havde lagt tingene ind i teltet gik de ud til bålet og fortalte flere historier og lavede skumfiduser på bålet indtil klokken var 01.00 om natten og så gik de i seng.

 

Mira og Sofie vågnede midt om natten, fordi de kunne høre en lyd udenfor og nogle, der gik rundt der ude. De lynede teltet op og kiggede ud men der var ikke nogle der ude så de gik ind i teltet igen. Lige da de var gået ind og havde lynet hørte de lyden igen så de lynede teltet op og lod som om de sov, så hvis der kom nogle, kunne de se hvem det var. De hørte lyden og så to mennesker i helt sort tøj gå derude med en lommelygte hver men de kunne ikke se hvem det var. Klokken var omkring 03.30 om natten så de blev ret bange fordi der ikke var nogle voksne med dem så de vækkede de andre uden at larme for meget. De andre var vågnet så de gik ud igen men dem i det sorte tøj var væk. De var bange for de kom tilbage, så de tændte bålet og sad derude og snakkede. Da det var blevet morgen og de havde spist morgenmad tog Mira og Sofie hjem og denne her gang for de ikke vild.

 

 

Tilbage til oversigten