Loftet

Det var halloween aften. Klokken var mange, jeg skulle sove hos min veninde Chili. Vi sad og så gyser film på hendes computer. Hendes forældre kom først hjem meget sent. De skulle til en halloween fest i den anden ende af byen, de var mindst 3 timer væk så vi var helt alene hjemme.

 

Klokken var lidt over 12. Vi gjorde os klar til at komme i seng. Der blev helt stille…… det eneste vi kunne høre var regnen som ramte ruden. Vi kunne ikke falde i søvn vi lå i lang tid og kiggede hen mod vinduet hvor vi kunne se træerne ramme køkkenvinduet. Døren ind til Chilis værelse smækkede og pludselig blev der helt mørkt på værelset. trapperne op til loftet knirkede, det lød som om der var en der gik op ad trapperne. DING DONG vi kiggede på hinanden og turde ikke åbne døren. Vi tænkte ikke så meget over det så vi lagde os til at sove igen.

 

Pludselig vågnede vi af en høj lyd fra loftet, vi listede hen for at se hvad det var men ingen af os turde gå op. Vi tog os sammen og gik op af trappen der var masser af spindelvæv og støv. Der var meget mørk og klamt på loftet. Bag en masse kasser og ting så de stigen op til en hems hvor der lå gammelt legetøj og flere kasser. ”Den hems plejer aldrig at være åben sagde Chili nervøst”. Skal vi lukke den? Spurgte jeg. ”Neeej det tror jeg ikke vi behøver” svarede Chili. ”Skal vi ikke gå op og se hvad der er oppe” sagde jeg. Vi kravlede langsomt op af stigen. Vi kigger os lige omkring for at se om det var mus eller rotter vi hørte. Vi så en sort skygge bag en pap kasse så vi skyndte os hen mod stigen. Men pludselig gled stigen ned fra loftet og der var alt for langt ned til at hoppe. ”Hvad gør vi nu” hviskede Chili til mig. ”Det ved jeg ikke” svarede jeg. I samme øjeblik løb manden ud fra sit gemmested, han gled over et gammelt håndklæde som lå på gulvet og Chili nåede så at tænde lyset, manden rejste sig op og løb efter os……

 

 

Tilbage til oversigten