DEN VILDE NAT!

Det var en fredag aften midt i juli måned, kl var cirka 23:44. En stor flok venner skulle ud og feste, festen blev holdt i en skov lidt uden for Randers.

 

Da de ankom til festen, satte de sig ned for at lave bål med alle de andre. Man kunne mærke den kolde blæst suse forbi øjnene, og lugte den varme røg lugt fra bålet.

 

Der kom flere og flere, de sad alle rundt om bålet og tog noget alkohol og cigaretter frem. De havde planer om at blive ude i den mørke skov og feste hele natten, efter nogen timer begyndte de at drikke mere, derefter var stemningen ikke den samme som før.

 

Efter 5 personer valgte at forlade festen for at gå en tur i den store mørke skov, de havde aftalt at komme tilbage igen men det skete aldrig?

 

De andre valgte at feste videre, de havde den der tanke ”Ej de kommer sikkert snart” men de troede forkert. Kl var cirka 03:17, og man kunne høre ambulancer og man kunne se det skarpe blå lys fra politi bilerne. De andre blev nysgerrige på, hvorfor der kom politi biler og ambulance biler, så de fulgte efter bilerne.

 

Bilerne stoppede op ved en anden bål plads og politiet løb ud af bilen. Der lå tre piger på jorden, de andre kunne genkende dem, det var jo Ida, Emma, og Andrea. De andre gik i panik, de tænkte på, hvad der var sket, og hvor var Andreas og Lucas som gik med pigerne. Ambulance mændene råbte, at de skulle skynde sig så meget de kunne for at redde pigerne.

 

Politiet fandt en kniv med blod, ødelagte flasker, og en pistol, politiet tog alt med på politistationen for at se om der var fingeraftryk.

 

Alle var i chok da de forladte bål pladsen, næste morgen prøvede alle at komme i kontakt med Andreas og Lucas og pigerne, men ingen af dem svarede.

 

Om morgen i Randers sad nogle der var med til festen for at se nyheder da de hørte noget meget slemt. ”I går blev der fundet tre piger stukket ned i en skov lidt uden for Randers, lægerne prøvede at redde deres liv men de døde den næste dag.”

 

”Shit, det er jo Ida, Emma og Andrea” men hvem kunne finde på at dræbe dem og hvorfor, de fulgte med i nyhederne hele dagen. Lidt senere på dagen hørte de noget bekendt i nyhederne igen, ”sagen med de tre piger der blev fundet dræbt i en skov, det ser ud til at der blev holdt en fest hvor alle tre piger var med og politiet har fundet fingeraftryk på knivene og pistolerne.”

 

Hvem dræbte dem og hvorfor, de tog på politistationen for at få mere af vide om sagen. Politiet måtte ikke give nogen oplysninger, omkring hvilke fingeraftryk de fandt på tingene.

 

Efter nogen dage skulle de alle tre begraves,

Ida 2001-2018

Emma 2001-2018

Andrea 2002-2018

 

Nyhederne køre igen om sagen på de tre piger, ”sagen omkring de tre piger der blev fundet dræbt i en skov lidt uden for Randers politiet har fundet to mænd skyldige og i morgen skal de i retten, det var nyhederne for i dag.”

 

De to mænd fik 7 års fængsel, og ingen ved hvem det var der gjorde det. Der er mange rygter, nogen mener at de blev presset og der efter betalt for at dræbe de tre piger.

 

Nogen mener at det var Andreas og Lucas, men også at det var nogen mænd der havde været uvenner med pigerne. De eneste, der vidste, hvem det var, er politiet og pigernes forældre, men de ville ikke udtale sig om det.

 

                                    MEN HVEM VAR DET???

Tilbage til oversigten