TELTTUREN

Der var engang en pige ved navn Coronja hun var 19 år, og boede med sin roomie i København. Hun skulle ud i skoven med sin ven Virusa, som også boede i København. De skulle sove i telt.

 

Da de kom der ud ville de slå deres telt op, men de var ikke blevet helt enige om hvem der skulle have teltet og maden med. Så der stod de midt ude i skoven uden noget og spise og noget sted at sove. Men Coronja var smart så hun gik ud i skoven for at finde en spids pind, og så stak hun Virusa lige i halsen og så havde hun både et sted og sove og noget at spise. Hun startede med at sprætte hende op i ryggen med den spidse pind og så spiste hun hendes lever, hjerte og tarme rå. Og så lagde hun sig til at sove med hendes lemlæstede, opsprættede og udhulede krop som tæppe.

 

Den næste dag vågnede hun op efter en god nat. Hendes roomie kom for at hente dem, men han blev overrasket, da det kun var Coronja. Hun fortalte, hvad der var sket, og han blev sur, fordi han var forelsket i Virusa og dræbte hende med den samme pind, som hun havde dræbt Virusa med og han blev aldrig opdaget. Og han går stadig rundt den dag i dag med pinden og venter på at andre kommer ud i skoven. . . . .                                                                                                    

 

 

Tilbage til oversigten