8.A

Der var en klasse, 8.A skulle på en overnatning ude i en skov.

 

Det var pænt nederen fordi de skulle ikke have deres telefoner, de blev indsamlet til Niels, så de ville jo miste deres streaks. Marius havde ikke afleveret sin telefon.

 

Drengene Linus, Marius og Aksel havde glædet sig virkelig meget fordi de havde aftalt at gå ture om natten og de ville spørge om Victoria, Anna og Mille ikke ville med, fordi de syntes, at de var rigtig søde og Linus var vild med Mille.

 

De havde aftalt at sove ved siden af pigernes telt. Linus vågnede om natten, fordi han hørte nogle børn gå væk fra teltlejren. Marius besluttede sig for at vække Aksel fordi han var lidt af en bangebuks. Aksel og Linus gik ud for teltet og de kunne se 3 lommelygter længere ude i skoven og det så ud, som om de var på vej længere ind i skoven.

 

Linus og Aksel besluttede sig for at følge efter dem og da de var kommet længere ud i skoven, kunne de høre nogle grine sådan en lys latter. De gik hen mod latteren men den stoppede.

 

Mille og de to andre var også gået ud i skoven fordi de skulle tisse. De kunne høre nogle komme tæt på dem og så var de helt stille. Mille gik ud mod den lyd de kunne høre komme tættere på og så lyste hun med sin lommelygte og så, at det bare var Aksel og Linus. Hun blev helt forskrækket. De fulgtes allesammen tilbage. Men så hørte de et skrig ude fra skoven og de ville skynde sig tilbage til deres lærer Niels for at få hjælp.

 

De kom frem til hans telt og de så teltet stå åben men Niels var der ikke. De blev bange og de diskuterede om de skulle gå ud og lede efter ham. For hvad nu hvis han havde brug for deres hjælp? Mille syntes det var bedst de ventede til det var blevet lyst, fordi hun ikke helt turde at gå derud i skoven.

 

De andre overbeviste hende om at gøre et forsøg. De var gået længere ud i skoven og de fandt et lille skur og der var lys inde i skuret. De kunne høre en der gik og hostede. Linus sagde til de andre at der måske var en der holdt ham fanget derinde, og dum som Anna var råbte hun: ”Niels” og de andre blev så bange, at de gemte sig. Lyset fra skuret slukkede lige efter hun havde råbt og de andre blev sure og irriterede på Anna.

 

Døren åbnede langsomt og en mand med hætte kom ud med en lægtehammer og de blev alle virkelig bange. Victoria lagde mærke til manden var på vej over imod teltlejren og så sagde Aksel at Marius stadig lå og sov i teltet. De skyndte sig alt hvad de kunne over til lejren, og da de nåede derhen inden manden med hammeren så de skyndte sig at vække børnene ved lejren.

 

Niels kom i det samme gående ud fra sit telt og spurgte, hvad der skete og hvorfor alle ikke lå og sov. Linus sagde til ham, at de havde ledt efter ham fordi de havde brug for hans hjælp men da han var væk var de gået ud i skoven for at lede efter ham. Niels så helt nervøs ud i ansigtet og sagde, det var noget pjat fordi han har sovet fint hele natten, så de skulle gå tilbage i seng fordi de skulle tidligt op.

 

De gik alle tilbage i teltene og faldt hurtigt i søvn på nær Linus og Mille. De sad ude foran deres telte alene sammen. Linus synes jo, at Mille var så sød og nu hvor de andre sov havde han chancen for at fortælle hende det.

 

Han var helt vildt nervøs men han ville altså bare sige det til hende, lige som han skulle til at fortælle hende det høre det en lynlås fra et af teltene, de gemte sig bag deres telt. Niels gik ud fra sit telt med en lægtehammer i sin hånd. Linus og Mille holder i hånd og smiler til hinanden, de glemte lige i 2 sekunder at deres lære måske står bag alt det her. De gider ikke til at vægge de andre så de følger bare efter ham. De kommet længere ind i skoven og de er noget til det der skur, Mille siger hun kan se et vindue så hvis hun kan komme derhen kan hun måske få et billede af personen men Linus synes det en dårlig ide når de var så lidt og hvis der nu skulle ske hende noget, Mille insisterede på hun skulle fordi hvis det her var deres eneste chance for at få det skide billede. Linus sagde at det ville være bedst hvis han gjorde det fordi han er drengen og han kunne løbe hurtigst hvis nu han skulle opdage noget. Mille tog det lidt på den måde som om han mente at drenge var bedre end piger så hun blev lidt sur, det ville Linus ikke have hun blev så han sagde at hun kunne gøre det men hun skulle passe på, hun lovede ham at det ville hun, før hun gik kiggede de på hinanden og så tjøssede de…. Hun smillede til ham og så gik hun hen mod skuret og kiggede forsigtigt ind i af vinduet. Hun blev helt forskrækket, hun så Niels og han kiggede op på hende. Hun ville løbe men han nåede ud af døren og greb fat i hendes arm og rev hende ind i skuret mens hun skreg og Linus stod der og vidste ikke hvad han skulle gøre, han besluttede at spurte alt hvad han kunne hen til teltene for at vægge de andre, han kunne hele vejen tilbage høre hendes skrig. Han nåede hen til teltene og råbte hjælp flere gange, alle styrtede ud af teltene og han sagde de skulle komme med ham lige med det samme fordi manden havde taget Mille, de løb alt hvad de kunne for at nå der hen i tide. Da de kom der hen til skuret var døren åben og mille sad og græd og de løb alle ind og spurgte hvad der var sket og Mille kunne slet snakke hun var helt skræmt og ændret. De ville ud af den skov med det samme, det var en kæmpe stor skov og der var ingen mobil dækning men det var alligevel kun Marius der havde sin telefon de andre havde Niels jo stadig. Det var nogle timer senere og de var næsten ude af skoven og der var dækning igen, de brugte Marius telefon til at ringe til politiet, først svarede de ikke og de blev meget nervøse men så ringede de tilbage efter 5 min og de var alle glade men de synes stemmen i telefonen var meget bekendt, ”politiet” sagde de var meget tæt på dem. lidt efter kom der en politibil, den kørte meget langsomt hen mod dem. Niels stod ud af politibilen med sin lorte lægtehammer og smadrede dem alle sammen.

 

Det var den lange bålhistorie.

 

 

Tilbage til oversigten