DANMARKS VILDESTE BÅLHISTORIE

Hej Jeg vil gerne præsentere dig for Danmarks vildeste bålhistorie.

 

Altså det hele starte en helt normal mandag med dejlig solskin og ik en eneste sky på himmelen. Nå, der var engang 3 gode vendinder som skule på udflugt med hele deres klasse. Pigerne hed Olivia, Kamilla og Eva. De alle var 12 år og havde sommerfugle i maven.

 

Deres lære var lidt unormal men super flink, han hed Finn og var nu ved at være en lidt gammel mand. Han var nu 57 år. Nå! Men alle var nu mødt i skole og lære Finn råbte til hele 6.B at de nu skulle asted. Alle var kommet, de kørte hen til en lidt noian skov 3 drenge havde hørt at den skulle være hjemesøgt faktisk meget hjemesøgt. De 3 piger var blevet lidt bange. Nå, men alle var faldet til ro og sad og snakkede. Nu var mørket begyndt at komme og lære Finn lavede noget mad. Nogle af dregene var dem der havede sagt at skoven hvar hjemesøgt så de havede udforsket skoven og lige pluslig kom de 3 drenge løbene i en fart og sage til Finn at de havde set en halvdød person liste rundt ved et elgammelt hus men børnene hørte ik og en skid. Når alle havede sat sig for at spise.

 

1 time senere. Mørket var nu hvirkeligt komet og lære Find sage nu skal i i seng og børne lage sig til at sove undtagen de 3 drenge som havede set manden. Løb ned til de samme sted men på vej der over så de den samme mand igen og han var på vej over til lajren hvor de andre sov. Shit sage drengene og løb alt hvad de kunne hend til lære Find og hvad Find var der ikke drengene gik i panik så alle vågnt og så fortalte dregene alt og lige pluslig løb hele klassen rund pluslig kom den gammle mand hend til lajren den gamle mand sage kom med mig små unger jeg skal vise jer noget hahahaaa alle var så bange og prøvet at komme i kontakt med deres mor eller far men der var ikke indternet dam dam dammmm. Alle gik i mega panik iser de 3 piger. De prøvet at lige en pland prøved at berolige dem selv og de andre. Manden tog nu en pige og en dreng i hånden og førte dem ind i skoven til sin hyte. SLUT. 

 

 

Tilbage til oversigten