Lejrturen

Det var en kold mandag morgen, der var frost på græsset. En pige hved navn Tilde var på vej i skole. I dag skulle de på lejrtur i klassen. Tilde kom hen til skolen og gik i møde med sin beste ven Luna. De har altid været beste venner, Tilde blev mobbet i skolen og den eneste der er der for hende er Luna. Josefine og Maria kom over imod Tilde og Luna.

 

“Hvad så taber” sagde Josefine og gav Tilde et lille skub i siden, Maria fulgte bare med som altid. Luna råbte efter dem at de var nogen røvhuller. Deres lære tyssede på dem.

 

“Så er det tid til lejrtur, nu for i af vide hvem i skal sove i hytte med. Josefine, Maria, Lauge og Gustav, er i samme hytte” sagde deres lære Lotte.

 

“Det kan jeg ikke, Gustav piller næse og Lauge prutter det nægter jeg” sagde Josefine.

 

“Det er bare sådan det er Josefine” sagde Lotte vredt.

 

“De næste der er i gruppe er, Tilde, Luna, August og Malte.” Det gav et sug i Tilde, hun vendte sig om og kiggede på Luna.

 

“Det kan jeg ikke” sagde Tilde

 

“Hvorfor” hviskede Luna.

 

“Du hved.....Øøhh... jeg har jo været vilde med Malte sådan siden 0 klasse” hviskede Tilde. Luna fniste.

 

“Så er det vist også på tide at få gjordt noget hved det” Tilde kiggede om på Malte og sukkede. Så gik hele klassen ind i bussen og turen gik mod lejrskolen. De havde været på lejrskolen i næsten 5 timer og Tilde har ikke sagt et ord til Malte. Men så kom Luna ind af døren til hytten det gav et kæmpe BOM. Nogen der er med på at lege en leg, Malte, August og Tilde var helt med på den ide. 

 

“Okay hvad med sandhed eller konsekvens?” sagde August. Det synes de alle sammen var en god ide.

 

“Okay Malte, enten skal du fortælle hvem af pigerne for klassen du Best kan lide, ellers skal du gå ud i skoven helt alene i aften” sagde Luna. 

 

“Jeg går ud i skoven i aften” sagde Malte koldt.

 

“Din tur Malte” sagde Luna.

 

“Tilde, enten skal du fortælle din mening om mig, eller gå med mig ud i skoven i aften” sagde Malte. Tilde var stille i lang tid men så sagde hun.

 

“Jeg går med dig i skoven” det blev aften og helt mørkt, det var tid Malte og Tilde skulle ud i skoven.

 

“Husk din telefon Tilde” sagde Luna, men den glemte Tilde alt om, hun var nemlig mega nervøs for at skulle ud i skoven. 

 

Tilde og Malte havde været væk i 10 minutter, og Luna var begyndt at blive lidt bekymret. Hun ringede til Tilde men hun havde jo glemt sin telefon på værelset. Luna og August blev enige om det var en god ide at sige det til Lotte. De fortalte det hele til Lotte, og blev enige om at gå ud og lede efter dem. Men det eneste de fandt var Maltes telefon. August samlede telefonen op, coveret var skåret op på bagsiden, man kunne tydeligt se der var blevet brugt en kniv. August tænde telefonen, han kunne Maltes kode. Først kiggede de i beskereder der var ikke noget mistænksomt. Så kiggede de på Instagram der var heler ikke noget at komme efter. Men så tjekkede de Maltes billeder, og der var et billede af Malte og Tilde. De sad sammen og smilede, efter at have kigget på billedet i lang tid fik Luna et chok. Bag hved Malte og Tilde så en man, han havde en maske på og en kniv i hånden. August og Luna kiggede på hinanden og løb skrigene væk.

 

Tilbage til oversigten