Den sindssyge opskrift

Jo sad ved bålet og var slet ik til at komme i kontakt med. Hej Jo Joo hallo, hvad hvad hvad er der. Hvorfor er du så mistænksom hele tiden. Jeg je je hvad er der sig det nu bare det er mig Herlev din bedste ven bare sig det. Okay jeg tænker bare på dockter pølsenæses mærkelige opskrift. Hvad er det. Jo det er en opskrift på æble tærte som han kalder pølsenæse tærten og jeg håber ikke der er ost i jeg hader ost. Ok Men hvor har du set den. Fra insta altså vi lever ik i 60erne vi har sociale medier tumpe. Wow det skal jeg lige se. Herlev tjekker insta. Wow den er mærkelig der skal menneske fod i og hunde hjerte og en eller anden eliksir han selv har lavet. Ja og man kan kun købe den et sted nemlig i dockter pølsenæses ejet apotek. SKAL VI PRØVE. Nej hallo du er Johannes et menneske ik en alien. Når nej det er kun dig der er det jeg burde kalde dig Herlev alien haha. Nej Jo den store ko. Heej ej chill chill men skal vi ik prøve den kom nu Herlev, jeg skal nok betale en krone. Ok så HEEJ næ nej ik kun en krone du betaler det hele. Fint men så skal du lave den. Jaja.

 

4 TIMER SENERE. Jeg tror det er her. Er du sikker du er ik den bedste til at huske. Hey det er der ikke mig der glemmer fodbold støvler til en fodboldkamp, din far sagde 9 gange til dig Herlev har du husket fodbold støvler og du sagde jaja far jeg har dem med. Ok vi tjekker kortet. Ok hvad er din kode Herlev. Herlev er sej. Er det din kode. Ja hvad er din. Jo elsker piger. Se den er ik meget bedre. Nej nej men er vi det rigtige sted. Jeg tjekke ro på jeg vidste ikke en ko hvad så utålmodig. Jeg hedder Johannes og er et menneske ik en ko, OKAY. Jaja sorry. Hvor er dockter pølsenæses apotek. Det ligger en kilomet herfra. Ok så lads gå derhen.

 

5 MINUTER SENERE. Det er her. Hvad er her. Apoteket man skulle virkelig tro at enlig er Herlev alien. Nej jeg er ikke alian. Jaja det var en joke, kom lads gå derind. Jep. Wow det er sindsygt. Ja den her eliksir er sort som dit hår og den her er brun som din hudfarve Herlev. Ja dit hår er også sort og den der eliksir er altså mørkebrun som din hudfarve, min hudfarve er lysebrun. Ja okay men skal vi finde pølsenæses teste eliksir. Jer jeg spørger lige hende damen der. Hej frue ved du hvor, Ja og dit navn er, Herlev, ved du hvor dockter pølsenæses eliksir er den mand bruger til pølsenæse terten. Ja men først er du alene. Nej min bedste ven Johannes er lige der. Hej dame. Ja hej med dig nå hirlek, Herlev, jaja den stor på øverste hylde derover det er den pinke. Ja okay men det ser ud til der er rimelig højt oppe. Ja den er 4 meter oppe. Vil du hjælpe mig med at få den ned? Nej. Når men har du en stige. Nej. Når Jo jeg skal op dine skuldrer. Nej du vejer sku da 80 kilo. Nej jeg vejer 48. Det er næsten det samme. Jaja når kom her. Kan jeg ik stå på dine skuldrer. Fint. Av av står du der. Ja men jeg kan ik nå den. Hvad gør vi så hey der er en lille trappe stige der over jeg henter den lige. Nice så kan vi helt sikkert nå den eliksir. Så prøv at stille dig på mine skuldrer igen. Ok. Er du oppe. Ja jeg kan nå den og haps så. Fedt er du så sød at gå ned af mine skuldrer. Ja helt sikkert. Mange tak av. Her er den. Nice. Så dame vi vil gerne købe den her eliksir. Hvem spørger. Herlev. Når ok det bliver 32 tusind kroner. HVAD. Haha det er en joke, det bliver 350 kroner. Haha ok jo du betaler. Jer. Ding mange tak. Jer skrid så med jer. Okay chill.

 

45 MINUTER SENERE. Så nu har jeg skaffet ef hunde hjerte fra min oldemors hund fippo. Nice jo og jeg fandt en menneske fod på et museum jeg købte. Nice så nu blender du det hele sammen igår Herlev. Ja ja ok. Blend blend blend blend.

 

EN HALV TIME SENERE. Så er jeg færdig. Ok så står der at du skal putte den der væske i en terte formet gryde og i ovnen i en halv time. Ok.

 

10 MINUTER SENERE. Så og så venter vi en halv time.

 

EN HALV TIME SENERE. Bip bip bip den er færdig. Ok Herlev tager du den ik ud af ovnen. Jo så. Ja helle for at smage først. Ja jeg skal sku ik smage da der lort. Hov hov Herlev det er en terte. Jaja jeg skal ik smage lor terten ja terten. Ok så smager jeg. Am smask smask puha den føles merkeliiiige hov jeg bliver svimmel BUMP. Hey hvad sker der hallo Jo er du besvimet. Ånej hvad gør jeg n BOM. Aaaaa hvad sker der lige nu. Halløjsa Herlev. Hvaså. Jeg er bum stærk og elsker ost. What jeg troede at du hadet ost det sagde du tidligere dag. Nej nej jeg elsker ost og du ligner en alien. Prøv at blive her. Bip bip hej skat Hvaså. Hej far mig og jo prøvede at lave en terte og nu er han sindssyg. Prøv at giv ham en lussing. En lussing det gør sku da ondt. Ja så kan det være at han vågner. Ok BAM av for helvede. Far det virkede ikke. Nå så prøv at få ham til at tag en bid. Ok hey jo prøv at smage den her terte ok nam nam bump. Far han faldt om jeg tror det virkede. Fedt. Jo hallo kan du høre mig. Jaja hvad smerte der. Du var en stærk ost elsker monster. Ad hvorfor? Du spiste terten. Når ok men hey dockter pølsenæse har lige lavet et insta post med en opskrift på en appelsin terte skal vi prøve den. NEEEJ.

 

 

Tilbage til oversigten