Den besatte internet nørd

Mathias og Herlev sad der hjemme og spillede FORTNITE da Herlev kom på den ide at de skulle tage ud på en øde ø. Mathias sagde at det kunne de godt men han skulle have sin Playstation med. Men Mathias der er jo ikke net derude. Hvad F..k er det for noget altså er vi i 60erne. Nej vi er 2020 er du dum. Ja lidt faktisk. Når ja det burde jeg have vidst. Men i det mindste er jeg ikke Herlev alien med dit klamme hovede. Når men i det mindste stinker jeg ikke af pis. Det gør jeg sku da heller ikke Herlev alien. Når nej du lugter af lort. Hey chill dude skal vi komme afsted. Jaja men der er jo ikke net Mathias. Nej nej jeg bygger en controller af træ så behøver jeg ikke at tage min egen controller med. Men en træ controller virker jo heller ikke. Det fint jeg kan godt klarer mig uden. Er du sikker. Ja. Er du helt sikker. JA. Mathias du er altså lidt besat af internet så er du helt helt 100% sikker. Ja Herlev og pak så dine underbukser sammen. Jaja det skal jeg nok.

 

De fik lejed en båd. Tog der ud og skulle overnatter der 2 dage. De startede med at finde brænde og skulle lave et bål. Og det gjorder Herlev Mens Mathias slog telt op. Mathias fejlede et par gange Og sagde nogle ting F*ck l*rte telt. Herlev drillede med at han var besat af sin Playstation. Tig stiller Herlev sagde han. Han endte med at slå det op klokken var omkring 16:00. De ville have noget mad. De havde taget nogle pølser og nogle brød. Mathias er alt tid sulten så han fik  spist det hurtigt. Efter det ville Mathias også have snobrød. Herlev hentede brød imens Mathias hentede nogen pinde i skoven. NAM smask smask lød det fra Mathias da han guffede det sisdste brød i sig F..k det er fråd. Skal du ikke have noget Herlev. Jeg gad gerne men du har spist alle de 30 brød. Når ja det smagte sku os godt. Det lyder godt.

 

2 TIMER SENERE. Herlev det er ved at blive lidt mørkt så jeg kan næsten ikke se dig med dit sorte hår og din lysebrune hud. Jeg kan sagtens se dig med dit lyse hår og din lysegrønne trøje. Ja altså du har sort tøj på så jeg kan ikke se d BØ AAAAAAAHHH lad være din idiot hahhaaha.

 

2 TIMER SENERE. Mathias hvor er du Maaathiiiaas hallo når du er derinde hvorfor ligger du i teltet. Det er sygt mørkt og er det i overhoved dig Herlev jeg kan slet ik se dig. Jaja det er mig skal jeg komme ind til dig. Ja gerne. Skal jeg ikke fortælle nogen gyser historier. Jo da så kan jeg ligge og grine ad dem. Bliver du ikke bange. Nej jeg bliver ikke nemt bange. Nu må vi se. Der var engang en dreng han hed Mathias og han skulle ud på en øde ø med sin bedste ven. Da de var derude så de en gammel mærkelig mand og han bliv kaldet killer posion pølsenæse og han havnede en posion som han kaldte pølsenæse posion. Mathias gad gerne smage den så han drak den eller han bundet den faktisk og så bliv han sku sindssyg han ville drabe sig selv og tage alt tøjet af og løbe rundt. Herlev bliv lidt beskumret fordi at Mathias var væk og højt sindsyligt død slut men jeg skal lige en ting mere. Hvad er det. BØ. Aaaahh ej Herlev du gjorde mig bange. Ha. Hey Herlev skal vi ikke sove det er rimelig mørkt og jeg er rimelig træt. Jo ok godnat Mathias. Godnat Herlev.

 

2 ..DAG..  Herlev er først oppe efter  en halv time vågner Mathias også. Skal jeg lave morgen brød var Herlev. Vi har F*rhelvede ikke  noget mad. Nej men så find noget mad. Okay. Så laver jeg bål imens du er ude at finde mad. Okay.

 

EN HALV TIME SENERE. Så er du endelig tilbage og jeg har lavet bål. Nice og jeg fandt nogle bær og nogen kokos nødder. Fedt skal vi ikke spise morgen mad så. Jo jeg brænder bær og du knækker kokos nødderne. Ok. Hak hak hak puha så er jeg færdige med kokos nødderne er du færdig med bærende? Ja lads spise. Mmm det smager godt syntes du ikke Mathias. Jo det smager lidt godt. Kun lidt. Ja jeg ville meget hellere have en dejlig Big Mac på maccen. Ja okay men hvis du overvejer at det er bær fra en øde ø og noget kokos mælk fra en kokos nød som bare har hængt i en palme så er det rimelig godt Igor. Jo faktisk når jeg tænker over det så er det rimelig godt. Ja nemlig.

 

EN HALV TIME SENERE. Skal vi ikke gå lidt rundt. Jo hey Herlev jeg kender et godt sted. Oh Nice. Det er her. Wow en hytte. Ja der har vidst sovet nogen her. Ja hey jeg kan høre nogen tale prøv at hør. Når Mark skal vi tage hjem. Jo da lakse. Lakse hvorfor siger ham der mak lakse. Herlev det er jo Mark og måske hedder ham den anden lakse eller så blive han bare kaldt lakse. Når skal vi spørger. Ja okay. Hey mak og lakse. Herlev det er Mark og Lakse ikke mak. Okay sorry. Hey med jer to hvad laver i her. Ja jeg spørger om det samme. Jo ser du jeg er youtuber og Mark er kamara mand og så gad vi gerne filme en video på en øde ø men hvorfor er i her. Ja vi gad bare gerne prøve at overnatte herude. Når okay men på min YouTube kanal i den video vi har filmede er der en konkurrence hvor man skal skrive en historie. Wow hvor Nice Igor Herlev. Jo helt vild. Jo ser i hvis i har en historie så kunnet måske sende den til os måske vinde. Ja det kunne være Nice og mega fedt hvis vi vandt så Herlev nu skal vi give vores historie . Okay værsgo. Tak så må i håbe at i vinder. Jep når Mathias skal vi ikke også tage hjem. Jo okay Farvel.

 

 

Tilbage til oversigten