Aben og løven

Der var en gang en prinsesse der boede på et slot i Kina. Prinsessen hed Mathilde Mathilde havde en løve der hed simba simba var en bare en løve det var en meget speciel løve han var nemelig bange for alt. En dag gjorde Simba noget meget dumt han ved nemlig kongen kongen blev så sur at han smed Simba ud af slottet. Der Stod Simba så helt alene og hunderad Simba vidste ikke hvad han skulle køre hvad der Sto bare helt stille. Men så lige pludselig kom der to dyrepasser de fik øje på Simba og prøver at stille og rolig og komme over til ham for at fange ham og sende ham tilbage til junglen jo tættere dyrepasserne kom jo mere bange blev simba så da dyrepasserne var helt tæt på Simba bed Simba den ene dyrepasser og blev lige med det samme bedøvet. Det var det sidste Simba så får da han vågnede op igen var han i Junglen.

 

Da han vågnede rejste han sig op og kiggede rundt og der så han en masse dyr de  havde omringet ham simba var bange rigtig bange. Men så hørte han en stemme stemmen sagde du skal ikke være bange simba vidste ikke hvad han skulle sige han kiggede bare rundt for at finde ud af hvor stemmen kom fra så kom stemmen igen jeg sider her oppe i træerne simba kiggede op og fik øje på en abe ja det er mig jeg heder Frederik hvad heder du sagde stemmen jeg heder simba svaret simba vi er alle sammen lige som dig blevet også  fanget af dyrepasserne jeg har været her i tre år jeg kan visse dig rundt hvis du vil sagde Frederik og kom ned til simba det vil jeg gerne hvis du har tid sagde simba jeg har masser tid  lad mig visse dig rundt her er søen det er her vi bader og drikker og her over bor girafferne og her zebraerne og her bor løverne hvor bor aberne så sagde simba her over jeg bor her med min farmillie mød min mor hun heder Coco og jeg har ingen søskende sagde Frederik okey men hvor er din far sagde simba han døde da jeg var helt lille men nok om det lad min visser dig hvor du skal bo. Her skal du bo jeg har selv byget det siger Frederik og ser rigtig stolt ud tusind tak går du bare ind og vil dig lidt efter du har bygget det her må ha været ret hårdt siger simba god ide så ses vi imorgen.

 

Næste morge regner det da simba går uden for bliver han meget forskrækket han har prøvet og være i regn for men han syntes faktisk det er ret sjovt så da Frederik kommer ud lidt senere på morgenen løber simba rundt i regnen Frederik syntes det ser ret sjovt ud så han løber med ca en halvt efter stopper det med at regne og begge drenge gå hjem til Frederik da de kommer hjem siger simba jeg er rigtig glad for det hus du har bygget til mig men jeg tænkte på om jeg måske kunne flytte ind her jeg er ikke van til at være alene selvfølgelig må du flytte ind ikke mor sagde  Frederik selvfølgelig må han sagde  Frederiks mor tusind tak sagde simba. Simba flyttede ind hos Frederik og hans mor og efter noget tid begynde han at få flere og flere venner og til sidst var han venner med alle i junglen men Frederik er og vil altid vare simbas Besdte ven. 

 

 

Tilbage til oversigten