Dr. Flæskesteg og Jordens undergang

Det er sengetid! Råbte mor ude fra køkkenet. Ejjj, Øv! Ikke allerede sagde Chili. Klokken er jo kun otte! Må vi ikke bare se ét afsnit mere af Barbie? Please! Sagde Pepper. Fint. Men kun ét afsnit mere. Sagde mor. Mor satte barbie på og gik ud i køkkenet igen. Pludselig stoppede barbie og en mand med brunt hår, jakkesæt og briller dukkede op på skærmen. Breaking news! Breaking news! Dr. Flæskesteg og hans kæmpe muldvarpe har gravet sig ind til jordens kerne og trukket det mystiske kerne stik ud af stikkontakten! Om 48 timer vil alt hvad du kender til på denne jord gå under. Åhhhh nej! Råbte Chili og Pepper i kor. Hvad så med alle dyrene og planterne på jorden?! Råbte chili. Det kan vi ikke lade ske. Sagde Pepper. Vi må gøre noget! Vi kan tænke over hvad vi skal gøre når vi er kommet i seng. Sagde Chili. 

 

Næste morgen da tvillingerne stod op havde de lagt en plan. Først skulle de hente deres magiske marsvin, Pikachu og Sparky. Derefter skulle Pikachu og Sparky lave en portal til et marsvine resavat. Så skulle de have alle marsvinene med ud til marken der lå ved siden af Traktor Prebens bondegård. Der skulle alle hjælpe til med at grave et hul ned til jordens kerne, så Chili og Pepper kunne sprænge ned i hullet og sætte det mystiske kerne stik i stikkontakten igen. Chili og Pepper løb ud i stuen og direkte over til Marsvine buret. De viskede ind i øret på deres marsvin hvad de skulle gøre. 

 

Da Pikachu og Sparky havde lavet en stor, regnbuefarvet, portal talte de til tre. 1..... 2...... og 3! Og så hoppede de alle sammen ind i portalen. De stod i en kæmpe gård med mindst tusind marsvin! Pikachu og Sparky fortalte de andre marsvin om planen og derefter lavede Pikachu og Sparky en ny kæmpe stor regnbue portal. De kom ud af portalen på Traktor Prebens Mark. Chili og Pepper løb over for at hente nogle skovle ved Traktor Prebens gård, og da de kom tilbage havde marsvinene allerede startet på hullet. 

 

Efter en times tid havde de gravet hullet. Chili, Pepper, Pikachu og Sparky hoppede i hullet og kom ned i et meget varmt rum. Midt i rummet lå det mystiske kerne stik på jorden. De løb over til stikket og lige da de skulle til at sætte det i stikkontakten kom dr. Flæskesteg og stoppede dem. Nå, så i troede at i kunne forhindre jorden i at gå under? Sagde dr. Flæskesteg. Der tager i fejl. Ingen kommer forbi Dr. Flæskesteg! De magiske marsvin, Pikachu og Sparky bliv til kæmpe store marsvin. Så store at Chili og Pepper kunne ride på dem. Marsvinene løb med Chili og Pepper på ryggen, hen mod dr. Flæskesteg. Lige da de skulle til at løbe ind i ham sprang de. De sprang over hovdet på dr. Flæskesteg og landede lige foran stikket. Chili og Pepper samlede stikket op og sat det i stikkontakten. Yay! Vi gjorde det! Råbte de i kor. Pikachu og Sparky lavede en stor regnbue portal til, og skubbede dr. Flæskesteg ind i den. Ingen ved hvor han endte og ingen har hørt fra ham siden. Og hvad jorden angår, den overlevede.

 

 

Tilbage til oversigten