Mies eventyr

Det hele startede ved et bål kl. 17.15, hvor Mie sad sammen med sine bedsteforældre. Bedsteforældrene gik ind for at lave mad i deres nye campingvogn. Mie sad nu helt alene i mørket. En hånd kom længere og længere ud mod Mie og greb fat i hendes arm. Mie blev trukket ind i ilden og ind i en ild portal. Hun skreg hele vejen igennem portalen. Og på den anden side af portalen var der et nyt univers med træer og blomster over alt. Der var lyst men langt væk var der mørkt og visent. En stor skykke nærmede sig Mie. Den sprang foran hende og sagde "jeg er Kvist". Hun fik et chok og sprang til siden over mod en flod. I floden lå en træ klods med et specielt mønster. Mie tog det op og lagde det i sin lomme. Kvist kom hen og sagde "du er den udvalgte, du må hjælpe os". Mie forstod ikke og brik. Hun kiggede ned ad sig selv og så at hun lignede Kvist. Mie sagde "hvor er jeg egentlig?". Kvist svarede hurtigt "i et andet univers, men det er ikke det vigtigste lige nu". Bare følg efter mig.

 

De kom over til det visne og mørke sted. Der stod mange mørke slaver og en stor mørk konge. De ville besejre alt det smukke univers med blomster og træer "besejr ham Mie" sagde Kvist. "Det kan jeg da ikke". Kvist svarede "jo men du må først se dronning Mira, men først skal vi forbi dem". Han pegede på de mørke slaver. "Vi må være stille". De listede forbi dem og kom sikkert over på den anden side. "Kan du se det blomster slot til højre" sagde Kvist. "Ja" sagde Mie. Kvist piftede og en hvid og smuk hjort kom frem. "Hun vil føre dig til slottet". Hun satte sig op på den hvide hjort og de kom over til det store flotte blomster slot. Droning Mira stod allerede og tog imod hende. De snakkede og Mira fik lært Mie at bruge sine kræfter.

 

Mie skyndte sig tilbage til Kvist og nu gjaldt det store slag. Kvist sagde "pas nu på vi vil nødigt miste dig". Han gav hende et kys på kinden. Hun fik røde kinder. Nu havde hun intet valg. Hun gik ud og råbte " hej tumper tør I kæmpe mod mig. Den mørke konge vendte sig og sagde " tør du virkelig kæmpe mod mig Morno Mørk. Mie løb imod ham og brugte alle hendes kræfter på at lave en giga ildkulde der var større end hendes hus. Den kom direkte imod ham og pressede Morno ned i jorden. Alt det mørke forsvandt og det lyse kom frem. Ildkuglen blev til en portal til Mies univers. Hun sagde farvel til Kvist og hoppede ind i portalen. Det var som om alting var sat på pause. Mie lod som ingenting. Slut.

 

 

Tilbage til oversigten