Klovnen

 

Der var en mor og en far, som havede en lille baby, og en aften skulle moderen og faderen ud at spise, så de skulle så have fat i en babysitter til deres lille baby. Og de kendte en ung pige som jobbet lige var noget for. De ringede til hende torsdag aften for de skulle ud at spise fredag aften, pigen ville meget gerne hjælpe. De blev fredag aften og pigen kom over til moderen, faderen og den lille baby. Moderen gave hende en seddel med hendes nummer og en hun skrev også ned hvornår babyen gerne skulle sove. De tog afsted, og pigen var nu alene med den lille baby, og hun sad i sofaen og så tv, med den lille baby liggende ved siden af hende. Klokken var ikke så mange men de var i det sene efterår så der var alligevel mørkt og stille udenfor vinduet, hun kunne se et træ stå og svige i den stille men vilde vind. Det regnede lidt og blade fløj rundt uden for. Det var en lidt spøjs familie for de havede en figur af en klovn til at stå bag sofaen, hun syndes at den var lidt uhyggelig og at den bevægede sig, nærmer og nærmer, så hun besluttede sig for at ringe til moderen, moderen tog telefonen og spurgte hav der var galt. Pigen fortalt at hun synes at klovnene rykkede sig, tætter og tætter på, damen svarede…

 

Kan du se det rum ved siden at dig, pigen svarede ja, damen fortalte videre, nu tæller jeg til tre, og så tager du babyen og løber ind på værelset og låser døren, så hurtigt du kan. Pigen blev lidt bange men gjorde bare som hun fik besked på. Damen sagde langsomt 1, 2, 3.

 

Og pigen skyndte sig at løbe ind på værelset med babyen på armen, og klovnen levede op og løb efter hende med en kniv han havede på ryggen, hun nåede kun lige at låse inden kloven hamrede lås på døren med sin kniv. Hun skreg og babyen græd og græd, moder sagde at de ville skyndes sig hjem og at de havede ringet til politiet!

 

SLUT

 

 

Tilbage til oversigten