Pisk

Man kunne høre skrigene fra de andre værelser, der var nogle der blev banket og pisket, fordi de ikke opførte sig ordentlig. Men hvad regnede de lige med, de boede jo ligesom på et sindssygehospital.

 

En mand ved navn Tonny havde boet, der siden han var en lille dreng, han vidste hvordan alting forgik der og han havde vænnet sig til at være der. En dag gik Tonny en tur ligesom han plejede at gøre hver dag, men den her gang var det anderledes. Han så en kat og valgte at gå efter den. Han fulgte efter den ud i en skov. Katten gik længere og længere ud i skoven og Tonny gik med, indtil katten stoppede. Han gik hen imod katten og satte sig ned på jorden og lænede sig op ad et træ. Han begyndte at blive mere og mere søvnig…. Til sidst faldt han i søvn.

 

Han vågnede af solens stråler, som ramte ham. Han rejste sig op og kiggede rundt og vidste ikke hvor han var henne. Han drejede om sig selv og begyndte så at gå i en tilfældig retning. Han gik og gik i flere timer. Det begyndte at blive mørkt, så han begyndte at lave et bål, men det gik ikke, som han havde planlagt for det begyndt nemlig at regne. Han satte sig under et træ og faldt i søvn. Han vågnede af at der var nogle, der gik hen og ruskede til ham. Det var en dame, hun så ud, som om hun havde set et spøgelse. Hun hjalp ham op og over til sin bil. Han så at, hun var på vej hen til sindssygehospitalet. Da han kom derhen, kom der nogle vagter løbende og tog ham op på et værelse, hvor han så skulle tilbringe resten af sin tid. Et par nætter senere kom nogle af dem, der sad i bestyrelsen. Uden at sige noget tog de en pisk frem og piskede ham ihjel. Det siges at han spøger der og at, man kan se piskeslag på ham. Man skal passe på at man ikke møder ham for så pisker han jer, fordi han aldrig fik hævn.

 

 

Tilbage til oversigten