Manden Ved Telturen

Hej jeg hedder John og det her er min mest uhyggelige og farligste telttur i hele mit liv

med mine venner.

 

For 3 år siden var jeg til et telttur med mine venner som hedder Joshua og William og Vilfred og Anders. Vi havde lommelygter med og vi havde mange Snickers bar med til turen. Da det blev aften lavede vi bål og spiste skumfiduser med kiks og det smagte godt. Joshua skulle på toilet men der var ikke nogen toiletter i nærheden. William sagde bare tis op ad træet Joshua svarede, ok og bag efter Joshua var færdig satte vi os alle rundt om bålet og der var helt stille. Men Anders han sang stille og roligt lille Peter Edderkop imens vi andre kiggede på ham og spiste Snickers.

 

Vilfred sagde, skal vi ikke prøve at lege Slenderman. alle svarede jo, ja, god ide, Anders var Slendermanden og efter 1 time gad vi ikke mere så vi skulle mødes alle sammen ved bålet men vi viste ikke helt hvor Joshua var. Anders svarede, han er nok bare gået fordi han skal tisse igen. Mig og de andre drengene sad ved bålet og spiste Snickers imens. Men vi ventede i så lang tid på Joshua. Så mig og William løb rundt i skoven og prøvede at finde ham men vi kunne ikke finde ham men vi fandt hans sko.

 

Lidt tid efter sagde William, skal vi ikke løbe tilbage og sige det til Anders og Vilfred at Joshua han er væk. Men i det samme hørte vi Anders råbe hjælp drenge. Mig og William løb tilbage til bålet så hurtigt vi kunne. Men da vi ankom så ser vi at Anders han ligger ned med blod på maven Anders når lige at sige i skal passe på jer selv. William og mig vi sad ved siden af ham og græd men efter 5 min så ser vi Vilfred løbe væk fra en mand. Manden opdagede mig. Manden kom løbene imod mig men William skyndte sig at knække en gren fra et tre. Manden kom tættere på mig med en kniv og han havde en maske på så vi ikke kunne se hvem det var. William han nåede lige at slå manden i hovedet Med grenen. Vi løb efter Vilfred og råbte Vilfred! Vilfred! Vilfred! men han kunne ikke høre os. Vilfred gik ind i et hus. Mig og William skyndte os at gå ind i huset. Da mig og William kom indenfor så går vi ind ad en dør hvor vi der et stort gammelt legerum hvor vi kunne gemme os.  Da Mig og William havde gemt os syndes vi hele tiden at vi kunne høre noget om bag os. Jeg spurgte William om han gad kigge om bag os. William kiggede og så ser vi Vilfred gemme sig. Han spiste en Snickers imens og spurte om der var nogle som havde en mobil på sig. William svarede, jo men den er løbet tør for strøm. Jeg svarede, jeg ved hvor der er en. Vilfred spurgte, hvor jeg svarede, inde ved mit telt. lidt tid efter var der helt stille, mig Vilfred og William løb over ved teltene. Da vi ankom gik jeg ind i teltede og prøvede at finde min mobil. Efter 5.min fandt jeg den. Jeg ringede med det samme til Politiet og til vores forældre. Politiet sagde at vi skulle gemme os. der gad komme 5 politibiler der over.

 

Mig Vilfred og William gjorde det, som politiet sagde. Men da vi alle tre kom ud fra teltet, kom manden med kniven imod os.  Jeg fandt grenen som William slog manden i hovedet med. Manden skulle lige til at hoppe op på William Men da jeg kastede grenen til Vilfred så greb han den og svingede med den. Grenen ramte manden lige i det private sted. Lige der hvor manden blev ramt kom politiet. Politiet havde pistoler klar i hånden og vores forældre kom tog os med hjem. Da jeg kom hjem kom politiet til os og sagde at manden stadig er der ude. Han nåede at slippe væk.        SLUT

 

 

Tilbage til oversigten