Lejrturen

Det var en sen aften og jeg var helt udmattet. Vi var på lejr tur med skolen og vi skulle ud på et orienteringsløb. Vi går i 7ende klasse på Åvang skolen. Vi var det sidste hold der skulle sendes af sted. Nu var det vores tur til at komme afsted. Jeg var kommet på hold med nogle af mine venner William, John og Anders. Nu blev det vores tur. William holdt kortet fordi han var den eneste der kunne finde ud af det og os andre havde lommelygter med. Der var meget mørkt og Ruten var 10 Km lang. Anders havde taget et par knive med hvis der nu skulle ske noget. Anders gav en kniv til ham selv og en til mig.

 

Vi gik kl 12 om aftenen. Nu blev vi sendt afsted med lommelygter og knive. Vi måtte egentlig ikke tage knive med men vi gjorde det alligevel. Vi var meget spændte på turen. Da vi havde gået en kilometer Ca., begyndte det at regne og tordne og lyne. Vi søgte ly under et træ. Jeg spurgte om der var nogen der havde en telefon med så vi kunne ringe og få os tilbage igen. Men det var der ingen der havde så vi havde et kæmpe problem. Kom skal vi ikke bare gå videre sagde William. Og det var godt William sagde det for lige efter slog der et lyn ned i træet vi havde stået under.

 

Kortet er gået i stykker af regnen sagde William hvad skal vi gøre. Er der nogen der har en ide? Det var der ikke. Vi var stille i et kort øjeblik men så sagde John noget. Jeg tror vi er faret vild. No shit sagde Anders. Jeg har taget nogle Snickers med vil I have en sagde jeg. Så spiste vi nogle Snickers og gik videre i en tilfældig retning. Da vi havde gået i 10 minutter mere spurgte William hvor er Anders. Det ved jeg ikke sagde jeg. Åh nej hvor kan han være sagde William. Vi må finde ham sagde John. Vi kaldte på Anders men der var ingen der svarede. Kom og se jeg har fundet en bunker sagde John og der er lys i den. Skal vi gå derind spurgte John. Ja svarede William og gik derned. Vent på mig sagde John. Vi skal have en til at holde vagt. det gør jeg sagde Jeg.

 

Nu var jeg helt alene i den mørke skov. Der gik Ca. 10 min hvor intet skete. Så kom John løbende op igen. Han så forpustet ud med sår i ansigtet. Hvad er der sket spurgte jeg. Anders og William er blevet taget til fange af en mand med maske der er dernede. Her tag en kniv og så går vi ned og flækker ham sagde John. John havde en plan, vi skulle liste os derned og vente indtil han kom og så skulle vi smadre ham. Vi ventede på han kom men han kom ikke. Nu gider jeg ikke at vente mere sagde jeg. Så gik jeg derned. jeg vågnede op i min seng. Du skal stå op så du ikke kommer for sent til lejrskolen sagde mor......... 

 

 

Tilbage til oversigten