Liget fra lastbilen

Familien tog på ferie ude i en skov. De skulle bo ude i en hytte midt i den mørkeste del af skoven. Mor tænkte at det ville være meget hyggeligt at tilbringe lidt tid med familien. Det var jo kun 1 weekend. Men hendes 2 børn syndes at det ikke var så fedt. Hytten så uhyggelig ud og døren knirkede da de åbnede den. Der var ingen varme inde i hytten så de sov med dyne og tæppe inde i soveposen men de frøs stadig.

 

Når det blev mørkt om aftenen blev de meget bange! De blev oppe hele natten med deres lommelygte tændt. De hørte hele tiden nogle mærkelige lyde. De hørte nogle skridt uden for hytten som bare gik rundt og rundt. De spurgte mor om de kunne tage hjem igen. Mor kunne ikke høre noget. Hun sagde at det bare var deres fantasi. Næste dag hørte de at der var en lastbil som var kørt galt på vejen lige uden for den mørke skov midt om natten. Men da politiet kom var der ikke nogen krop inde i lastbilen. Det var mærkeligt for nogen må have kørt lastbilen? Det var et mysterium.

 

Politiet sagde at hvis nogen fandt liget skulle de ringe til politiet. Mor havde planlagt at de skulle i spa og spise på fin restaurant. Det var det eneste børnene havde glædet sig til hele turen. Men alt var lukket fordi at politiet skulle søge hele området igennem. Børnene kedede sig sindssygt meget så de sad bare og tegnede i jorden med pinde. De så en mand løbe gennem skoven langt væk fra hytten. Personen havde en stor sæk på ryggen. Mor så stadig ikke noget. Børnene blev træt af at mor ikke kunne se noget så nu ville de bevise at der var nogen. Og de tænkte at liget kunne være i sækken. De sagde bare til mor at de ville gå en hyggelig tur i skoven. Børnene tænkte at det ville være meget sjovt at tage en tur i skoven og prøve at finde liget. De følte at de var ægte detektiver. Mor tænkte at det ville være en god ide for hun var alligevel træt af at høre på børnenes brok over turen og så kunne hun også få lidt alene tid med ro og stilhed.

 

Børnene gik i en time uden at finde noget. de gav op og gik tilbage til hytten. det var blevet mørkt udenfor. men de var ikke bange for at sove i hytten fordi at alt det som de havde hørt bare var deres fantasi ligesom mor sagde. indtil at mor skreg. ”HVEM ER DET I MIN SENG!? De tænde deres lommelygter og det var et liget som lå i sengen! De havde ingen ide om hvordan at det var endt i deres hytte. De skreg og spurgte mor om det bare var deres fantasi. Mor sagde at hun også kunne se liget. De løb væk så hurtigt de kunne. Mor prøvede at ringe til politiet da de løb men der var intet signal i skoven. De løb for at finde hjælp men de kunne ikke finde en eneste person. De var helt alene. De skyndte sig ind i bilen på vej til at køre hjem. Og ringede til politiet når de var nogle km væk fra skoven. Men politiet sagde at de aldrig havde hørt om nogen lastbil eller noget lig? Det var mærkeligt. Men det hele var i deres fantasi.

 

 

Tilbage til oversigten