Halsbæstet

Der var en gang fem venner de hed Kasper John Oliver Jesper Mike de sad omkring et bål de skulle campe i den største og mest mørkeste skov. De rastede skumfidusser over bålledt det blev mere og mere mørket de besluttede sig for at sete telt op. De sad og hyggede sig omkring bålledt indtil de hørte en lyd. John sagde ”jeg skal lige tisse kommer lige om lidt” de sad stadig og hørte lyde Kasper begyndte at blive svimmel og kastede op Oliver spurte ”er du okay”.

 

De lagde ham ind i telte han blev ved og ved med at kaste op indtil De hørte en råbe højt det lyd som John. Oliver løb ud for at finde ham han løb og løb han så John han stod  op med blod ned af trøjen Oliver gik hen til John og spurte om han var okay? John faldt ned på ryggen Oliver blev bange og så at John havde blod ned af halsen og så hans stemmebånd var væk. Oliver løb tilbage så hurtigt han kunne.

 

Lige da han kunne se lidt af bålledt hoppet et stort monster ind foran ham han begyndte at skrige men ingen kunne høre ham monsteret bid ham i halsen og åd hans stemmebånd og bagefter åd halvdelen af ham. Oliver lå helt koldt med blod og knogler hans indvolde lå udover det hele  Jesper Mike og Kasper var tilbage Kasper lå og havde det dårligt han kunne ikke trække været det var ligesom om hans sjæl blev taget Jesper hjalp ham. Mike sad ved bålledt og håbede på at John og Oliver kom tilbage. Der var gåde et stygge tid Mike hørte lyde og blev sindssyg Mike ringede til 112 fordi han var bange for at de ikke kom tilbage. Så tog 112 den de spurte om hvad hans nødsituation. Mike hørte en til lyd han sagde at hans venner var væk. 112 sagde at de nok skulle komme. og at han skulle holde sig i ro. Mike sagde ”okay”.

 

Så hørte han en til lyd han hørte Oliver skrige. Han smid telefonen og begynde at løbe hen mod lyden. men der var noget galt det lyd ikke rigtigt da han kom tætter så han at det ikke var Oliver. Det var et stort gigant monsteret det var en halv bjørn halv monster det havde Oliveres stemmebånd nede i dens hals så den kunne lyde ligesom dens ofrer der var blod over det hele. Den tog Mike i nakken om halsen og bid hans hoved af det var brutalt. Bagefter tog bæstet Mikes halve krop på dens negl og åd ham af dens negl det var kun Jesper og Kasper tilbage de kunne god høre Mikes skrig de vist godt der var et monster de vist bare ikke hvordan det så ud. Lidt efter hørte de et stort monster brøl brøøøl!! Kasper blev for skreget de vist godt at der var fare der ude. De kunne se en skygge ude for teltet af et stort monster. Kasper var den mindste så han var lige ved at skrige så Jesper holdte Kasper om munden så de ikke blev dræbt. Så hørte de en sirene en politi bil og to ambulancer  Kasper blev rolig igen. Så hørte de monsteret løbe sin vej Jesper gik lige så langsom ud af teltet han løb over til politi bilen da Jesper kom der hen så han døde mennesker over alt han løb tilbage til teltet og så monsteret med Kasper i munden. Der var blod over alt. Han løb ind i skoven så hurtigt han kunne så kun han høre en politi mand. han løb hen til politi manden men han var der ikke så hørte han nåde bag ved ham det var et monster det tog Jesper op og åd ham Jesper skreg men ingen kunne høre ham. Men ved aldrig hvor monsteret er nu slut

 


Tilbage til oversigten