Den uhyggelige og sjove lejer tur

Der var engang en pige der hed Anna. Hun skulle på sin første lejer tur. Hun troede det ville blive verdens bedste lejer tur. Men der var en lære der skulle med det var bob. Bob er unde, han er skrap, og han er bare sur. Mette skal også med hun er sød men bob og hende har et eller andet kørende. Så det blive spændende og se hvad der kommer til at ske. de skulle  afsted til Bornholm.

 

I bussen sad Anna, Marie og Linnea sammen . Bob og Mette sad ved siden af hinanden. de sad seks sæder bag dem og de kunne se at de holde i hånd. de skulle være på færgen i en time og et kvarter det bølgede lidt. så kørte de af færgen og kørte i 30 minutter så var de ved en campingplads og skulle sove i telt det var mørkt og de sad rundt om et bål og mærkede bålet flammer varme dem alle sammen. de sider og sange en masse. De skulle i seng så de lage sag på deres pladser inde i teltet. de skulle sove med alle pigerne og drengene skulle sove for sig selv. Så pigerne havde deres telt og drengene havde deres eget telt. Og så var der Bob og Mette der skulle sove sammen de går i seng og  pigerne snakker om, vis de kommer til at lave noget. de ligger og skal til at sove vi kan høre at Bob og Mette går i seng. De ligger og kysser og lige pludselig kommer der nogen lyde inde fra lære teltet. de begynder og fnise de prøver at holde masken. Bob og Mette siger nogen lyde Bob siger: hvad laver du

 

Også siger Mette: du gør det forkerte

  Bob siger: nej jeg gør vad jeg skal

 

Mette skriger og siger av av aaaaavvvvvv stop!!!!!! Og der bliver helt stille de ved ikke om de skal gå ud og se vad der sker der er en der går ud af et telt og løber de bliver ligene i teltet og ved ikke hvornår de skal gå ud og se vad der er sket og se  hvem der løb. de kunne høre at drengene gik ud og ind i det telt og så råbte de piger kom!!!!!. de tog sig sammen og gik ud. Teltet stod åbent og inde i lå Mette bevidstløs. Anna siger hvor er Bob. Marie siger Bob er stukket af. de vidste ikke hvad de skulle gøre for hun lå helt færdig. de delte sig op i to grupper der var nogen der ledte efter Bob Anna og Linnea bliv tilbage og ventede på at Mette vågnede op igen. Efter to dage hvor Anna og Linnea ikke havde hørt fra de andre og Mette havde vågnede op efter en dag bevidstløs. Hun havde det ok. Hun var helt råd om halsen. Lige pludselig kom der mange løbene også Marie kom de løbende imod hinanden og krammede alle sammen også Mette. Mette sagde i er de bedste børn nogen sinde i har reddet mig. De havde ikke fundet Bob men det havde politiet. Så rasten af bornholmer turen stod bare på hygge. Og de havde slået teltene sammen så de sov i et stort telt. De tog hjem efter en uge på Bornholm. Pigerne snakkede om at det har været den bedste tur nogen sinde. Selv om at Mette bliv bevidstløs og alt det.

 

 

Tilbage til oversigten