Flere år i skoven

 

Der var en gang en pige, hun levede ude i naturen. Med sin Famillie, fordi at de var så dumme at gøre det her. Der var en morgenmads pakke i supermarkedet der hed fuld af krudt og energi, så det prøvede de. Da pakken var tom så var de helt oppe at køre over at have spist den pakke så de valgte at leve ude i naturen og!!!!!!!!

 

Det var mega dumt fordi at så betalte de ikke skat og alt det der men så endte det jo sådan her og de besluttede derfor at det var slut med det så nu levede de der og NEJ VENT STOP HOV VENT jeg har jo ikke sagt hvad de hedder indu så pigen hedder sandra og hun havde en lille søster der hed sara og deres mor og far de hed mor og far nå videre en dag var sandra ude at plukke bær så hun valgte også lige tage brænde med så hun kunne lave et bål ud af det og aviser men hvad skulle hun dog tænde med hun gik ind til byen på en 12 km. Gå tur så gik hun ind i den foretning der hed tutifruti balade og stjal en lighter men det opdagede købmanden så at den var der inde så sagde købmanden hvad er det for en møj unge det stjæler i min butik jamen jeg skulle jo bare tænde et bål så sagde købmanden ok så kom tilbage med den igen okay men på vejen hjem så BEGYNDTE DET AT REGNE omg.

 

Så gik lighterren itu. fordi hun gled så gik hun tilbage men det gjorde så ondt i hendes fod så da hun kom til nogle mennesker og spurgte om hjelp så ignorerede de hende men det ville hun ikke finde sig i så hun sagde til en døv gammel dame vil du hjelpe mig a va sagde hun så råbte hun vil du hjelpe mig jaaaa men jeg kan ikke finde mit høre abarat jeg kan da lave en på 0,5 ok. Da da da dadii duuu så færdig åhhhh mange tak skal denne frue have hjelp ja meget gerne du kan ikke stytte på dit ben men så ringer vi 112 har du en mobil gamle dame jeg hedder Inger og ja det har jeg men har du så en mobil nej men vil du have en  mobil fatige lille uskyldige pige barn og så mit mobil nummer ja da så nu er det gjort hvordan ringer man så sådan her ØHHH. OK når der kommer ambolancen jaaa så skal du ligge dig der op på 1 UGE SENERE da hun så kom ud fra hospitalet havde hun ikke gips på i en eller anden grund!!?????

 

Men hun kunne saktens stytte på det for det var ikke brækket???????? så det var godt så da hun kom hjem holdte de hygge aften med bål og det hele og deres forældre havde fået alle pengene nu inda flere end de behøveds pengene var så mange her 1.0001.0001.000000. mange ik så da de havde brugt mange på alt det de skulle have havde de kun 69.0000000 tilbage men det var ligegyldigt fordi at nu kunne de gøre lige hvad de ville hele tiden men så en dag begyndte det at regne hun sagde åhhh nu kan vi ikke lave bål adligevel men jo det kunne de så godt for det blev solskin igen jubiiii nu kan vi adligevel lave bål

 

 

 

 

Tilbage til oversigten