5.a og dådyret

”Det var en mørk og stormfuld nat. Vinden hylede i de nøgne træer aaauuuuuu… og så… kom… DÅDYRET!” Alle drengene fra 5.a sad i deres undertøj. Bortset fra Melias, han sad i sine små bootieshorts og hans lidt for lille sports bh. Pigerne sad i deres natkjoler og natbukser. En af pigernes fædre var der også, han snorkede. Så var der deres lærer, Peter. Peter hadede børn, men elskede at stirre på dem når de sov.

 

Hele 5.a sad ved bålet og fortalte historier. Karsten – den mest forvirrede af alle – troede at gulerødder kom fra dyr.  Og der var en af pigerne der kom til at banke sit hoved ind i et træ, så det væltede. Ingen var skadet. Da vi skulle i seng, var Peter heldigvis taget hjem til sin mor. Vi tror, det var, fordi at han blev bange for historien om dådyret. Det var meget rart at vide, at der ikke var nogen, der stirrede på os mens vi sov. Til morgenmad lavede vi snobrød, og så spiste vi det med syltetøj og chokolade. Alle drengenes ånde stank af gammel mayo og rådne æg, og pigerne lugtede lidt af hest og våd hund. Det var ikke så lækkert.

 

I 7. klasse.

Vi havde ikke Peter længere. Der gik et rygte om, at han sagde op på grund af dådyrhistorien, det lyder vildt ikke? Vi -5.a- skræmte en lærer væk, bare fordi vi fortalte en historie om et dådyr. Vi fik nye lærer, men vi holdt stadig sammen som vi gjorde i 5! 5.a var blevet til 7.a. 

 

 

Tilbage til oversigten